Ryhmille ohjelmaa Suomenlinnassa

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa.

Voitte tehdä varaukset kätevästi  lähettämällä sähköpostia guidebooking(at)suomenlinnatours.com tai soittamalla toimistoomme numeroon 09 684 1850.

Näillä sivuilla voitte tutustua opastuskierroksiimme ja muuhun ohjelmatarjontaan.

Ryhmille

2090,00 € / 120 min

Ruotsinsalmi 1790 on kahden tunnin risteily, joka tarjoaa elämyksellisen aikamatkan 1700-luvulle. Risteily on yhdistelmä käsikirjoitettua draamaopastusta, mustaruutitykkien pauketta ja tunnelmallista ulkoilma-aktiviteettia. Risteilyä johtavat Kustaa III:n Venäjän sodan historialliset henkilöhahmot sekä ajanmukaisiin univormuihin sonnustautuneet tykkimiehet. Osallistujat pääsevät halutessaan avustamaan aluksen miehistöä purjeiden nostossa ja laskussa, lisäksi muutama reipas pääsee mukaan soutuharjoitukseen: kuinka onnistuu sluupin yli 8-metristen airojen käsittely?

Risteilyllä seikkaillaan Suomenlinnan linnoitussaarten vesillä, ja se tarjoaa uusia näkökulmia tähän kuuluisaan merilinnoitukseen. Matkaan voidaan lähteä Suomenlinnan Tykistölahdelta tai Kruununhaan Halkolaiturista. 

Kielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Ryhmän koko korkeintaan 39 henkilöä. 

Hinta alkaen 1900 euroa + alv 10 %.

Tiedustelut ja varaukset: guidebooking@suomenlinnatours.com / puh. 09 684 1850

Perustiedot

KohdeHalkolaituri, Kruununhaka (aluksen kotilaituri).
Lisätietoja:Diana on avovene, joten merimatkaan tulee varautua säänmukaisin vaattein: tuulen- ja vedenpitävät päällysvaatteet ja mukavat kengät. Aurinkoisella säällä kannattaa varautua aurinkolaseilla ja -voiteella. Myös vesipullo on hyvä ottaa mukaan. Aluksessa on WC (Huom. WC ei esteetön.)
Sää voi vaikuttaa risteilyn reittiin.

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnasta löytyy katsottavan ja koettavan lisäksi mahtavia vuokratiloja ja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluita.
null

Virkistyspäivä Suomenlinnassa

Virkisty ja koe elämyksiä!

null

Tykkisluuppi Diana

Varaa ryhmällesi yksityinen purjehdus!

Пушечный шлюп, чертёж

Suomenlinna-museo

Tutustu Suomenlinnan historiaan!

Suomenlinna ohjelmaa lapsille

Koululaisille ohjelmaa

Varaa retkipäivä koululaisryhmille!