Ryhmille ohjelmaa Suomenlinnassa

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa.

Voitte tehdä varaukset kätevästi  lähettämällä sähköpostia guidebooking(at)suomenlinnatours.com tai soittamalla toimistoomme numeroon 09 684 1850.

Näillä sivuilla voitte tutustua opastuskierroksiimme ja muuhun ohjelmatarjontaan.

Ryhmille

1650,00 € / 120 min

Historialliset hahmot vievät ryhmän seikkailulle Kustaa III:n Venäjän sodan aikaan. Risteilyisäntinä toimivat amiraali Fredrik Henrik af Chapman ja kapteeni Carl Fredrik Arnkihl valmistelevat saaristolaivaston Viaporin eskaaderin lähtöä merille ja tarvitsevat apuvoimia miehistöön. Valistusajan meriseikkailu on yhdistelmä rentoa, merellistä aktiviteettia ja draamaopastusta, joka keskittyy elämään saaristolaivastossa.

Osallistujat pääsevät halutessaan avustamaan 1700-luvun univormuihin sonnustautunutta miehistöä purjeiden nostossa ja laskussa. Lisäksi muutama reipas pääsee mukaan soutuharjoitukseen: kuinka sujuu soutaminen kaverin kanssa sluupin yli 8-metrisillä airoilla? Osallistujat saavat elävän kokemuksen siitä, millaista aluksella oli aikoinaan seilata. 

Risteily toteutetaan Katajanokan, Suomenlinnan, Vallisaaren ja Särkän vesillä. Matkaan voidaan lähteä Suomenlinnan Tykistölahdelta tai Halkolaiturilta Pohjoisrannasta.

Kielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Ryhmän koko korkeintaan 40 henkilöä.

Hinta 1500 euroa + alv 10 %.  

Tiedustelut ja varaukset: guidebooking@suomenlinnatours.com / puh. 09 684 1850

Perustiedot

KohdeHalkolaituri Pier, Kruununhaka (aluksen kotilaituri)
Lisätietoja:Diana on avovene, joten merimatkaan tulee varautua säänmukaisin vaattein: tuulen- ja vedenpitävät päällysvaatteet ja mukavat kengät. Aurinkoisella säällä kannattaa varautua aurinkolaseilla ja -voiteella. Myös vesipullo on hyvä ottaa mukaan. Aluksessa on WC (Huom. WC ei esteetön.)
Sää voi vaikuttaa risteilyn reittiin.

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnasta löytyy katsottavan ja koettavan lisäksi mahtavia vuokratiloja ja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluita.
null

Virkistyspäivä Suomenlinnassa

Virkisty ja koe elämyksiä!

null

Tykkisluuppi Diana

Varaa ryhmällesi yksityinen purjehdus!

Пушечный шлюп, чертёж

Suomenlinna-museo

Tutustu Suomenlinnan historiaan!

Suomenlinna ohjelmaa lapsille

Koululaisille ohjelmaa

Varaa retkipäivä koululaisryhmille!