Ryhmille ohjelmaa Suomenlinnassa

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa.

Voitte tehdä varaukset kätevästi  lähettämällä sähköpostia guidebooking(at)suomenlinnatours.com tai soittamalla toimistoomme numeroon 09 684 1850.

Näillä sivuilla voitte tutustua opastuskierroksiimme ja muuhun ohjelmatarjontaan.

Ryhmille

Alkaen 230,00 € / 90 min

Suomenlinna kuuluu maailman suurimpiin merilinnoituksiin, aikanaan Pohjolan Gibraltariksi nimitetty. Linnoituksen monivaiheisen tarinan kertoo ”Suomenlinna Experience”. Äänen ja kuvan yhteisvälityksellä ohjelma kertoo merilinnoituksen synnystä, sen vaiheista ja siellä vaikuttaneista ihmisistä. Linnoituksen kohtalot liittyvät kiinteästi Suomen historian käännekohtiin sekä myös Suomen, Ruotsin ja Venäjän välisiin valtataisteluihin. Ohjelma heijastetaan laajakankaalle ja sen vaikuttava äänimaailma on toteutettu surround-tekniikalla.

Tutustu laajakangasesitykseen Suomenlinna-experience

Oppaan johdolla ryhmä tutustuu linnoituksen merkittävimpiin nähtävyyksiin, kuten Susisaaren Suuren linnanpihaan ja aikoinaan maailman suurimpiin kuuluneeseen kuivatelakkaan. Ulkona tapahtuvan kävelykierroksen aikana auktorisoitu opas kertoo linnoituksen yli 250 vuotta pitkästä elämästä, sodista, rauhan ajan seurapiirielämästä sekä linnoitustekniikasta aina tämän päivän asukasyhteisöön asti.

Ryhmällä on mahdollisuus tutustua Suomenlinna-museoon, jonka auditoriossa Suomenlinna Experience laajakangasesitys esitetään. Ehrensvärd-museo taas on interiööri museo, jossa on näytteillä muotokuvia, laivojen pienoismalleja sekä Elias Martinin öljyvärimaalauksia.

Opas on ryhmän käytettävissä 1 – 1,5 tuntia.

Voitte myös varata kauttamme maisemallisen vesibussimatkan, saaristoristeilyn ja ruokailun jossakin saaren tunnelmallisista ravintoloista. Teemme mielellämme tarjouksen tarpeidenne mukaan.

Ryhmille kierroksia järjestetään tilauksesta ympärivuotisesti, 15 eri kielellä.

Ryhmät 1 – 10 henkeä 180 € + 5 € aik

Ryhmät 11-20 henkeä 230 €  + 5 € / aikuinen

Ryhmät 21-35 henkeä 16 € / hlö

Tiedustelut ja varaukset: guidebooking@suomenlinnatours.com ja 09-6841850 .

Perustiedot

KohdeSuomenlinna C 74,00190 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnasta löytyy katsottavan ja koettavan lisäksi mahtavia vuokratiloja ja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluita.
null

Virkistyspäivä Suomenlinnassa

Virkisty ja koe elämyksiä!

null

Tykkisluuppi Diana

Varaa ryhmällesi yksityinen purjehdus!

Пушечный шлюп, чертёж

Suomenlinna-museo

Tutustu Suomenlinnan historiaan!

Suomenlinna ohjelmaa lapsille

Koululaisille ohjelmaa

Varaa retkipäivä koululaisryhmille!