Ryhmille ohjelmaa Suomenlinnassa

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa.

Voitte tehdä varaukset kätevästi  lähettämällä sähköpostia guidebooking(at)suomenlinnatours.com

Oppaamme huolehtivat ryhmän turvallisuudesta noudattaen hyviä turvavälejä ja kierrokset toteutetaan ainoastaan ulkotiloissa.

Näillä sivuilla voitte tutustua opastuskierroksiimme ja muuhun ohjelmatarjontaan.

Ryhmille

Alkaen 290,00 € / 60 min

Kansallisarkiston näyttelytilassa voi tutustua laivaston kiehtovaan historiaan kolmen valtakunnan ajan. Suomenlinnaan sijoitettu laivasto ja sen telakka-alue on tarjonnut sijan monelle mielenkiintoiselle käänteelle historiassa. Laivarakennus, innovaatiot ja vallan vaihdot ovat vaikuttaneet monen ihmisen elämään niin kuninkaista laivapoikiin.

Opastetulla kierroksella Kansallisarkiston näyttelyssä tutustuaan laajan esineistön kautta laivaston menneisyyteen. Kiehtovat tarinat ja telakan salat heräävät henkeen oppaan johdolla.

Kierroksen kesto noin 1 tunti.

Hinta: Hinta: 290 € / 1-25 hengen ryhmä, 350 € / 26-35 hengen ryhmä

Kansallisarkiston ja Suomenlinna-museon Kolmen valtakunnan linnoitus -näyttelyt esittelevät Suomenlinnan historiaan liittyviä alkuperäisaineistoja. Tiedossa on paljon kiinnostavaa asiaa ja upeaa nähtävää kuninkaallisesta laivastosta, laivanrakennusperinteestä, merellisistä sotataidoista, kuninkaista, aluksista, venäläisistä vaikuttajasuvuista ja elämästä pääkaupungin kupeessa, unohtamatta rakkautta ja romantiikkaa. Näyttely juhlistaa Ehrensvärd-seura ry:n – Samfundet Ehrensvärd rf:n toimintaa Suomenlinnan hyväksi. Näyttelyt ovat avoinna 30.9.2022 saakka ja niihin voi tutustua omatoimisesti tai oppaan johdolla opastetulla kierroksella.

 

Perustiedot

Kohde0Rauhankatu 17,00170 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 68999850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 68999850
Y-tunnus: 0220249-0

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


  Katso myös

  Suomenlinnasta löytyy katsottavan ja koettavan lisäksi mahtavia vuokratiloja ja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluita.
  null

  Virkistyspäivä Suomenlinnassa

  Virkisty ja koe elämyksiä!

  null

  Tykkisluuppi Diana

  Varaa ryhmällesi yksityinen purjehdus!

  Пушечный шлюп, чертёж

  Suomenlinna-museo

  Tutustu Suomenlinnan historiaan!

  Suomenlinna ohjelmaa lapsille

  Koululaisille ohjelmaa

  Varaa retkipäivä koululaisryhmille!