Oppaiden auktorisointi

Auktorisoinnilla halutaan taata, että Suomenlinnassa saadaan nauttia asiantuntevasta ja laadukkaasta opastuksesta ammattimaisten oppaiden johdolla. Suomenlinna-opastuksia on mahdollista saada jopa 15 eri kielellä ympäri vuoden. Ehrensvärd-seura tekee yhteistyötä laajasti eri matkanjärjestäjien kanssa opastuskierrosten järjestämisessä.

Suomenlinnassa virallinen opastus

Auktorisoidut oppaat ovat virallisia Suomenlinna-oppaita, jotka ovat käyneet läpi Ehrensvärd-seuran järjestämän opaskoulutuksen. Koulutuksella varmistetaan oppaiden monipuolinen ja asiantunteva tietämys Suomenlinnan historiasta, opastuksen laatu ja ryhmien turvallinen liikkuminen linnoituksessa.

Haluatko tulla Suomenlinnan oppaaksi?

Järjestämme Suomenlinnassa opaskursseja ja lisäkoulutuksia vuosittain. Arvostamme hyviä kielitaitoja ja varmaa esiintymistä.

Ehrensvärd-seura ry järjestää vuosittain Suomenlinnassa opaskoulutuksen.  Maksullinen opastustoiminta Suomenlinnassa on luvanvaraista ja vain Ehrensvärd-seura ry:n auktorisoimat oppaat saavat opastaa linnoituksessa

 

Suomenlinnan Island Hopping

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!