Oppaiden auktorisointi

Auktorisoinnilla halutaan taata, että Suomenlinnassa saadaan nauttia asiantuntevasta ja laadukkaasta opastuksesta ammattimaisten oppaiden johdolla. Suomenlinna-opastuksia on mahdollista saada jopa 15 eri kielellä ympäri vuoden. Ehrensvärd-seura tekee yhteistyötä laajasti eri matkanjärjestäjien kanssa opastuskierrosten järjestämisessä.

Suomenlinnan seikkailukierrokselle haetaan esiintyjiä historiallisiksi henkilöhahmoiksi miesrooleihin kesäkaudelle 2020

Suomenlinnan seikkailukierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvulle historiallisten henkilöhahmojen johdolla. Lapsille suunnattu, mutta myös aikuisille sopiva, interaktiivinen kierros pohjautuu historialliseen taustatietoon ja kertoo elävästi ja hauskasti Suomenlinnasta ja 1700-luvusta. Arvoituksellisten viestien viitoittama matka kulkee linnoituksen kivisille muureille, vehreisiin puistoihin ja hämyisiin bastioneihin.

 

Viime vuonna 20 vuotta täyttänyt seikkailukierros on yksi suosituimpia ja rakastetuimpia Suomenlinnan kesäohjelmia. Sen sisällöstä ja toteutuksesta vastaa käsikirjoittajista, ohjaajasta ja tuottajasta koostuva työryhmä. Seikkailukierroksella on vuosittain noin 6000–7000 osallistujaa. Voit tutustua kierrokseen tarkemmin osoitteessa: www.suomenlinnatours.com/suomenlinnan-seikkailukierros.

Seikkailukierroksella on sekä nais- että miesrooleja. Haemme tällä kertaa esiintyjiä miesrooleihin. Työt sijoittuvat touko-syyskuulle ja harjoituskausi maalis-huhtikuulle. Kesäkauden säännölliset, yleisölle avoimet kierrokset ovat ajalla 6.6.-15.8.2020.

 

Esiintyjiltä odotamme: Kokemusta lastenteatterin parissa työskentelemisestä. Draamapedagogiset taidot ja kokemus ryhmien ohjaamisesta lasketaan eduksi. Työ edellyttää yhteistyötaitoja ja reipasta asennetta. Seikkailukierroksella liikutaan ulkona, eri puolilla linnoitusta, joten myös hyvä peruskunto on tarpeen. Koska kierrosta esitetään suomeksi ja ruotsiksi, tehtävässä tarvitaan hyvät taidot molemmissa kotimaisissa kielissä. Kiinnostus historiaa kohtaan on myös eduksi.

 

Lähetä hakemus 9.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: guidebooking@suomenlinnatours.com

Haastattelut pidetään joulukuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä: Ehrensvärd-seuralta to 28.11.2019 ja pe 29.11.2019 klo 10.30-14 numerosta (09) 684 1850.

Suomenlinnassa virallinen opastus

Auktorisoidut oppaat ovat virallisia Suomenlinna-oppaita, jotka ovat käyneet läpi Ehrensvärd-seuran järjestämän opaskoulutuksen. Koulutuksella varmistetaan oppaiden monipuolinen ja asiantunteva tietämys Suomenlinnan historiasta, opastuksen laatu ja ryhmien turvallinen liikkuminen linnoituksessa.

R-Collection vaatettaa Ehrensvärd-seuran kesäoppaat

Klassikkoanorakeistaan tunnettu, suomalainen vaatevalmistaja R-Collection / Rokseri Oy vaatettaa Ehrensvärd-seuran Suomenlinna-oppaat kesäkaudella 2019. Ehrensvärd-seuran kesäoppaat tunnistaa siis auktorisoidun Suomenlinna-oppaan opaskortista sekä tummansinisestä, tuulenpitävästä ja vettähylkivästä R-Collectionin anorakista.
Tervetuloa kesän kaikki elementit!

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!