Oppaiden auktorisointi

Auktorisoinnilla halutaan taata, että Suomenlinnassa saadaan nauttia asiantuntevasta ja laadukkaasta opastuksesta ammattimaisten oppaiden johdolla. Suomenlinna-opastuksia on mahdollista saada jopa 15 eri kielellä ympäri vuoden. Ehrensvärd-seura tekee yhteistyötä laajasti eri matkanjärjestäjien kanssa opastuskierrosten järjestämisessä.

Suomenlinnassa virallinen opastus

Auktorisoidut oppaat ovat virallisia Suomenlinna-oppaita, jotka ovat käyneet läpi Ehrensvärd-seuran järjestämän opaskoulutuksen. Koulutuksella varmistetaan oppaiden monipuolinen ja asiantunteva tietämys Suomenlinnan historiasta, opastuksen laatu ja ryhmien turvallinen liikkuminen linnoituksessa.

R-Collection vaatettaa Ehrensvärd-seuran kesäoppaat

Klassikkoanorakeistaan tunnettu, suomalainen vaatevalmistaja R-Collection / Rokseri Oy vaatettaa Ehrensvärd-seuran Suomenlinna-oppaat kesäkaudella 2019. Ehrensvärd-seuran kesäoppaat tunnistaa siis auktorisoidun Suomenlinna-oppaan opaskortista sekä tummansinisestä, tuulenpitävästä ja vettähylkivästä R-Collectionin anorakista.
Tervetuloa kesän kaikki elementit!

Suomenlinnan Island Hopping

Haluatko tulla Suomenlinnan oppaaksi?

Opaskoulutus 2019

Ehrensvärd-seura ry järjestää 12.2.-21.3.2019 Suomenlinnassa opaskoulutuksen.  Opaskoulutus järjestetään luentosarjana Suomenlinnakeskuksessa. Kurssin vaatimuksiin kuuluu luennoille ja opetusopastuksille osallistuminen (yht. 9 kertaa), luentopäiväkirjan ylläpito sekä suullinen että kirjallinen koe. Kurssin tavoitteena on perehdyttää Suomenlinnan historiaan, nykypäivään ja maailmanperintökohteen hoitoon. Tarkempi aikataulu jaetaan kurssille hyväksytyille kurssin alussa.

Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutus pidetään suomen kielellä ja koulutukseen kuuluvan luentopäiväkirjan ja tentin saa suorittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.  Huomioikaa, että Suomenlinnassa opastaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja vahvaa äänen käyttöä.

Vapaamuotoiset hakemukset opaskurssia varten voi lähettää 25.1.2019 mennessä sähköpostitse guidebooking(at)suomenlinnatours.com tai postitse osoitteeseen Ehrensvärd-seura ry Suomenlinna B 40, 00190 Helsinki. Lisätietoja puh: 09 684 1850.

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!