Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu Suomenlinnan ainutlaatuiset kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa.

 

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
290,00 € / 20 min

Nämä ohjelmat eivät ole varattavissa nettikaupasta, tarjouspyynnöt: guidebooking@suomenlinnatours.com

Kehon & mielen virkistys 30 min

Tauon paikka, herätellään kehoa erilaisten liikkuvuusharjoitteiden, venytysten ja hengitysharjoituksien avulla. Päivä voi taas jatkua virkistyneenä ja rentoutuneena.

Liikkuva ranka, hyvinvoiva selkä 30min

Paikallaan olo on haastavaa erityisesti selälle: liikkuvuus ja liike ylipäänsä on terveen sekä hyvinvoivan selän perusta. Teemme harjoitteita, jotka erityisesti lisäävät selän luontaista liikkuvuutta sekä hyvinvointia.

Nonstop-hieronnat  15min / hlö

Kaikki osallistujat pääsevät rentouttavaan niska-hartiaseudun tai kasvo- ja päänalueen hierontaan.
Kokoustaminen tapahtuu samanaikaisesti, yhden henkilön ollessa kulloinkin rentoutumassa.

Hieronta tapahtuu kokoustilan yhteydessä, viereisessä huoneessa tai sermillä eristetyssä tilassa.

Erityisesti nonstop-hieronta ja kehon ja mielen virkistyshetki toimivat hienosti yhdessä.

Räätälöidään teille aivan omannäköinen ja kokoinen elämyspaketti. Kerro meille toiveesi sekä ideasi niin luodaan yhdessä jotain ainutlaatuista.

 

Perustiedot

KohdeSuomenlinna,00190 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!