Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu Suomenlinnan ainutlaatuiset kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa.

 

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
42,90 € / 2 h

Vauhdikkaasti Viaporin valleilla – Dynaaminen ja yllätyksiä tuottava tiimikisailu!

 

Kokoa joukkueesi ja antaudu älypuhelimen vietäväksi! Näkymätön rastirata vie ryhmäsi haastaviin tilanteisiin, joissa nokkeluus, luovuus ja tiimin yhteistoiminta palkitaan. Peliä varten tiimeille jaetaan gps-älypuhelimet, jotka opastavat heidät rasteille kartan avulla tai näyttämällä suunnan ja etäisyyden rastille. Peli ohjaa jokaista tiimiä erikseen, ja joukkueilla voi olla täysin yksilölliset reitit (ohjaus suomeksi tai englanniksi). Siirtymät voivat koostua useista eri vihjeistä, joiden avulla ryhmät löytävät kohteensa. Saavuttuaan rastille, tiimi saa puhelimeensa tehtävän. Tehtävä voi olla toiminnallinen, sanallinen, monivalinta, kuvaustehtävä, pulmapähkinä tai vaikkapa urheilusuoritus, mutta ennen kaikkea tiimiläisten yhteistoiminnan sujuvuus ratkaisee pistesaaliin. Kisa saadaan räätälöityä ja teemoitettua juuri halutunlaiseksi. Osalla rasteista voi olla ohjaaja ohjeistamassa, kannustamassa ja arvioimassa joukkueen suoritusta.

Hinnat 42,90 € / hlö (sis. alv)

Ohjelman toteuttaa Ehrensvärd-seuran yhteistyökumppani Elämystorppa.

Lisätiedot ja varaukset: Ehrensvärd-seura, guidebooking@suomenlinnatours.com, 09 684 1850

Perustiedot

KohdeSuomenlinna,00190 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!