Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Suunnittele virkistävää vaihtelua työarkeenne ja varaa kokouspaketti! Räätälöimme Suomenlinnan ainutlaatuisiin kokoustiloihin paketteja tarpeidenne mukaan. Voitte myös valita teille sopivimman vaihtoehdon alla olevista kokouspaketeista.

 

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa.

 

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
Alkaen 1078,00 € / 2 h

OIVALLUSGENERAATTORI ™ SUOMENLINNASSA

Ohjelman toteuttaa Treasure Coaching, ei ostettavissa nettikaupasta, tarjouspyynnöt: guidebooking@suomenlinnatours.com.

Toimistosoturit aktivoi toimimaan OIVALLUSGENERAATTORITM  (sisätiloissa tai ulkona)

Mitä tapahtuu? Teemme aktivoivia, innostavia ja mukaansatempaavia harjoituksia. Merkityksellistä tässä on harjoitusten purkuprosessi, jonka avulla näemme oivallusten siirtovaikutukset arkeen. Oivallusprosessin avulla saadaan esille asioita, jotka saattavat muutoin olla näkymättömissä.

Mikä on oivallus? Oivallus mahdollistuu silloin, kun aivot hiljenevät. Tällöin muodostuu uusia yhteyksiä aivoissa ja sitä kautta ihmisten välillä.

Hyöty osallistujalle: Ryhmässä toimimisen tavat tulevat näkyviksi iloisen yhdessä tekemisen avulla. Positiivisen tekemisen aikana tutustut kollegoihini uudella tavalla ja saat odottamattomia näkökulmia. Yhdessä annamme mahdollisuuden uuden syntymiselle ja organisaation kehittymiselle.

Hinnat alkaen

Oivallusgeneraattori tai oivallusretki                       6 - 20 hlöä          1078 €

Oivallusgeneraattori tai oivallusretki                       21 - 50 hlöä        1 486 €

Oivallusgeneraattori tai oivallusretki                       51 - 80 hlöä        2 851 €

Perustiedot

KohdeSuomenlinna,00190 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!