Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Suunnittele virkistävää vaihtelua työarkeenne ja varaa kokouspaketti! Räätälöimme Suomenlinnan ainutlaatuisiin kokoustiloihin paketteja tarpeidenne mukaan. Voitte myös valita teille sopivimman vaihtoehdon alla olevista kokouspaketeista.

 

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa.

 

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
Alkaen 1078,00 € / 2 h

TOIMISTOSOTURIN MOTIVOIMALA ™ SUOMENLINNASSA

Ohjelmat toteuttaa Treasure Coaching, ei ostettavissa nettikaupasta, tarjouspyynnöt: guidebooking@suomenlinnatours.com.

LUENNOT JA TYÖPAJAT

Toimistosoturien toiminnalliset valmennustapahtumat ja luennot antavat arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla.

KESKITTYMISGENERAATTORI™ 30min

Osataanko teidän työyhteisössänne hyödyntää koulutus- ja kokouspäivän anti täysipainoisesti? Oletteko harjoitelleet aivojen virittämistä vastaanottavaiseen tilaan? Keskittymisgeneraattori toteutetaan koulutus- tai kokouspäivän aluksi tai puolivälissä lisäämään ohjelman tehokkuutta. Tärkeimmät työvälineemme ovat toimivat aivot sekä avoin mieli. Rentoutuminen ja riittävä palautuminen takaavat koulutuksen hyödyntämisen täysipainoisesti. Ennen tapahtumaa osallistujat saavat sähköpostilla lyhyen harjoituksen, joka virittää tunnelmaan jo muutama päivä ennen koulutuksen alkua.

KESKITTYMISGENERAATTORIN neljä askelta mahdollistavat huippukeskittymisen.

STRESSILEIKKURI™ luento 2 – 3 h

Kaatuvatko työt niskaan? Haluatko elää helpommin ja tuotteliaammin?  Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi viikko lisää työaikaa vuodessa? Tai mitä jos voit tehdä kaiken oleellisen puolta lyhyemmässä ajassa?

Lupaamme, että Stressileikkurin avulla löydätte ratkaisuja työelämän jokapäiväisiin ongelmiin, ajankäytön- ja stressinhallintaan. 15 minuutin päivittäinen ajansäästö lisää tehokasta työaikaa noin 40 tuntia vuodessa. Valmennus on rakennettu todellisille arjen sankareille eli asiantuntijaorganisaatioissa aivojen ylikuormituksen kanssa taisteleville toimistosotureille. Työpajan kantava teema voi olla esimerkiksi: Priorisointi, tunteiden merkitys stressinhallinnassa, mitä tehdä kun on tilanne päällä tai aikavarkaiden torjuntasuunnitelman laatiminen. Väitämme, että tulevaisuuden tärkein kilpailukykytekijä on keskittymiskyky. Stressileikkurin avulla terästämme yksilöiden ja tiimin keskittymiskykyä. Muista, että sinä olet elämäsi tärkein vaikuttaja.

ENERGIARATAS™ luento 1,5 – 3 h

pyöräyttää osallistujat pohtimaan aktiivisuuden merkitystä arkielämän hyvinvoinnille.

Mikä on sinulle oikea teho liikkua? Miten rytmittää liikuntaa niin, että siitä on eniten hyötyä? Arkielämän kiire aiheuttaa usein haasteita sisällyttää siihen riittävä määrä liikuntaa. Liikutko paljon mutta tunnet itsesi kuitenkin väsyneeksi? Joskus oikean liikuntatehon löytymiseen tarvitaan asiantuntijan neuvoja. Johdonmukaisten tehtävien avulla teet huomioita oman arkielämäsi hyvinvoinnin lisäämiseksi.

 

Luentojen ja työpajojen hinnat alkaen

6 – 19 hlö:          869 €

20 – 50 hlöä       1089 €

Pyydä tarjous: guidebooking@suomenlinnatours.com

 

Perustiedot

KohdeSuomenlinna,00190 Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!