Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Suunnittele virkistävää vaihtelua työarkeenne ja varaa kokouspaketti! Räätälöimme Suomenlinnan ainutlaatuisiin kokoustiloihin paketteja tarpeidenne mukaan. Voitte myös valita teille sopivimman vaihtoehdon alla olevista kokouspaketeista.

 

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa.

 

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
Vauhdikkaasti Viaporin Valleilla - tiimikisailu

Elämystorpan mobiilisuunnistus Suomenlinnassa

Suomenlinnan selviytyjät

Sinustako Suomenlinnan selviytyjä? Elämystorpan pakopeli.

Kokouspäivän iloksi ja virkistykseksi

Nämä ohjelmat on suunniteltu sopimaan erityisen hyvin teille, jotka vietätte päivän kokoustaen. Pieni ohjelma ja tauko tekevät ihmeitä niin puutuneille jäsenille kuin mielelle. Tarjolla kehoa herätteleviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita ja ihanan rentouttavaa hierontaa.

Kehon ja mielen virkistykseksi

Nämä ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa mielen ja kehon rauhoittua ja virkistyä Suomenlinnan ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjolla merellistä meditaatiota, syvärentoutusta, pilatesta, joogaa ja dynaamista venyttelyä.

Hightense - vauhtia ja fiilistä

Vaihtoehtoina Saaricircuit Suomenlinnan monipuolisessa maastossa nopeatempoisesta ja sopivan haastavasta liikunnasta kiinnostuneille ja Funktionaalinen treeni kehon omalla painolla, haastaen kunnon eri osa-alueita.

Hyvinvointi-ideapajat

Kohti stressivapaata elämää työssä ja arjessa. Hyvinvointi-ideapajassa löydät uusia kokonaisvaltaisia työkaluja elämänhallintaan. Sopii loistavasti kaikille ryhmille

Toimistosoturin motivoimala Suomenlinnassa

Treasure Coachingin ohjelmatarjontaa Suomenlinnassa

Oivallusgeneraattori

Treasure Coachingin ohjelmatarjontaa Suomenlinnassa

1700-luvun tyylillä Suomenlinnaan - tilauspurjehdus tykkisluupilla

Kuljetukset Suomenlinnan ja Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan Halkolaiturin välillä - 1700-luvun tyyliin.

Olutesittely ravintola Suomenlinnan Panimolla

Maltainen startti illalliselle: Olutesittely tarjoaa oluen valmistamisen ja nauttimisen historiaa pähkinänkuoressa sekä suomenlinnalaisten oluiden maistelua.

Soutamalla Suomenlinnaan - tilauspurjehdus tykkisluupilla

Millaista olisi ollut soutaa Viaporin saaristolaivastoon kuulunutta tykkisluuppia? Kokeilemalla sen tietää!

Valistusajan meriseikkailu - tilauspurjehdus tykkisluupilla

Kahden tunnin näytelmällinen risteily tarjoaa tervantuoksuisen retken 1700-luvun loppupuolen merisotaan Suomenlahdella

Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!