Kahvila ja museokauppa Suomenlinnakeskuksessa

Suomenlinnakeskuksessa sijaitsevat ympärivuotisesti avoinna oleva kahvila sekä matkamuistomyymälä. Kahvilassa voi nauttia kuumien juomien lisäksi pieniä makeita ja suolaisia herkkuja ja samalla tutkia erittäin mielenkiintoista ja monipuolista myymälän valikoimaa, josta varmasti löytyy niin lahjaideoita kuin matkamuistoja. Valikoimaan kuuluvat Suomenlinna-aiheinen kirjallisuus, julisteet, eri aikakausiin liittyvät tinasotilaat ja lasitavara. Museokaupassa on tarjolla myös aikuisille ja lapsille matkamuistoja, käyttöesineitä sekä vaatteita Suomenlinna-aiheisin tekstein ja kuvituksin. Suomenlinnakeskus sijaitsee linnoituksen keskeisellä paikalla, Tykistölahden sillan kupeessa.

 

 

Suomenlinnakeskuksessa sijaitsevat myös Suomenlinna-museo ja kahvila.

Osa museokauppamme laajasta tuotevalikoimasta on ostettavissa museokaupan verkkokaupasta. Tee hienoja kirjalöytöjä tai tutki vanhoja karttoja verkkokauppamme sivulla.

Matkamuistoja Suomenlinnasta

Myymälän valikoimassa on runsaasti Suomenlinnan aiheisia tuotteita,  matkamuistoesineistä linnoituksen historiasta kertoviin kirjoihin ja karttoihin. Lisäksi myymälästä löytyy runsaasti Suomi-aiheisia tavaroita ja matkamuistoja, kuten esim. Muumi-aiheisia tuotteita.

Tinasotilaat

Myymälämme värikkäimpien tuotteiden tittelin vievät ehdottomasti lukuisat tinasotilaat jotka edustavat linnoituksen historiaa eri aikakausina. Meiltä löytyvät niin venäläiset husaarit kuin ruotsalaiset rakuunat ja ratsukot. Laadukkaat tinasotilaat täydentävät mainiosti niin vaativan keräilijän armeijoita kuin vasta aloittelevien militariasta kiinnostuneiden kokoelmia.

Erik Bruunin julisteet

Erik Bruun on yksi Suomen tunnetuimmista suunnittelijoista. Harva tietää, että kaikki hänen eläinteoksensa on piirretty aidoista malleista.  Lisäksi juuri Erik Bruun on suunnitellut Ehrensvärdin Seuran tunnuksen. Juuri tästä syystä olemme iloisia että Bruunin tuotteita löytyy meidän myymälästämme.

Historiallinen Suomenlinna

Vanhojen grafiikoiden ja maalausten reproduktiot sopivat upeasti kodin sisustukseen. Kurkistakaa menneiden aikojen tunnelmaan!
Vanhat kartat sopivat upeasti asuntojen seinille ja muuhun sisutukseen. Vanhat karttamme kuvastavat lähialueemme historian vaiheita ja ovat mielenkiintoisia tutkimuksen kohteena. Upea lahjaidea!

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


  Katso myös

  Suomenlinnasta löytyy paljon mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa.
  Suomenlinna-museo

  Suomenlinna-museo

  Tutustu Suomenlinnan historiaan!

  null

  Opaskierrokset

  Varaa ryhmällesi opastettu kierros!

  Kahvila Cafe Piper

  Kahvitauko kauniissa ympäristössä

  Piperin kahvilasta tilaat ryhmällesi kahvitukset.

  Suomenlinnan tykistölahti

  Suomenlinnaan pääsee vesibussilla

  Saavu lautalla tai vesibussilla