Alkaen 20,00 € / 2 h

Luvassa on amiraali Chapamin tahdittama mielenkiintoinen laivamatka valistusajan Viaporiin. Dianan purjehduksien aikana nähdään Suomenlinnaa mereltä käsin ja kuullaan saaristolaivaston kiehtovasta historiasta. Osallistujat pääsevät halutessaan avustamaan 1700-luvun univormuihin sonnustautunutta miehistöä purjeiden nostossa ja laskussa, lisäksi muutama reipas pääsee mukaan soutuharjoitukseen. 

Veturi-etu liput ja lisätiedot: Liput 10 ja 20 euroa (norm. 12 / 25 euroa). Etuliput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta (viimeistään purjehdusta edeltävänä päivänä). Veturi-kortin numero kirjataan lisätietoihin ja kortti esitetään purjehdukselle saavuttaessa. Huom. Lapset eivät saa osallistua purjehdukselle ilman aikuista. Lisätiedot: Ehrensvärd-seura (09) 6841850www.suomenlinnatours.com

Yleisöpurjehduksen kesto ja lähtöpaikka: Purjehduksen kesto on noin 2 tuntia. Purjehdukset lähtevät Suomenlinnan Tykistölahden laiturista.
Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla ja HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan). Sään salliessa purjein.

Huom! La 11.8. lisäpurjehdus klo 17.45: Lähtee Suomenlinnan Tykistölahdesta, päättyy poikkeuksellisesti Kruununhaan Halkolaituriin. Kesto noin 1,5 tuntia.

Luethan huolellisesti verkkokaupan ehdot ennen lipun ostamista. Kiitos.

Perustiedot

Lisätietoja:Yleisöpurjehduksien lipunmyynti:

Ennakkoliput: www.suomenlinnatours.com (huhtikuusta alkaen)
Purjehduspäivän liput: Ehrensvärd-seura (09) 684 1850
Tiedustelut: Ehrensvärd-seura (09) 684 1850, guidebooking@suomenlinnatours.com

Rajoitamme vastuumme ohjelman järjestämisestä merilain mukaisesti. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia annettuihin tietoihin.

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tykkisluuppi Diana

Tykkisluuppi Diana tarjoaa ryhmille ainutlaatuisia merimatkoja 1700-luvun sota-aluksella. Matkaa elävöittää Valistusajan miehistö, jota tilauksesta johtaa aluksen kehittäjä, amiraali Chapman. Ruudin tuoksua ja tykkien pauketta kaipaaville tunnelmaa tuovat Wanhan varusväen tykkimiehet autenttisine varusteineen. Ja jos pelkkä purjehdus ei riitä, tarjolla on myös soutuseikkailu.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Tutustu Suomenlinnan museoihin, historiaan ja rakastu kaupunginosaan!
Suomenlinnan rakentaminen

Suomenlinnan historia

Linnoitus on kehittynyt kolmen vallan alla.

Suomenlinnan museo

Suomenlinna-museo

Suomenlinna-museo on auki ympäri vuoden.

null

Museoita kaikille

Tutustu Suomenlinnan kuuteen museoon.

Augustin Ehrensvärd

Ehrensvärd-seura ry

Ehrensvärd-seura on toiminut vuodesta 1921.