12,00 € / 90 min

Viapori ja salaisuuksien avain on historialliseen taustatietoon perustuva seikkailukierros, joka vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Esitys kertoo elävästi ja hauskasti menneiden aikojen Suomenlinnasta. Kierroksella liikutaan eri puolilla linnoitusta. Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana kierroksella. Varustautuminen: säänmukainen vaatetus, hyvät jalkineet ja taskulamppu.

Liput ja lisätiedot


Etuliput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta (viimeistään kierrosta edeltävänä päivänä). S-etukortti on esitettävä kierrokselle saavuttaessa.
Lisätiedot: Ehrensvärd-seura (09) 6841850, www.suomenlinnatours.com

Etu on voimassa: 8.6.-4.8.2018

Lähtöpaikka

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla ja HSL:n lautalla Kauppatorilta (lauttamatka ei kuulu lipun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia.

Huomioitavaa

Esityksessä kuljetaan linnoituksen maastossa. Kierroksen reitti ei sovellu lastenrattaille. Varustautuminen: oma taskulamppu ja hyvät jalkineet. Kierroksella ei ole säävarausta.

Huom! Lapset voivat osallistua kierrokselle vain aikuisen seurassa.

Perustiedot

Lisätietoja:Lähtöpaikka: Tykistölahden kioski, Helsinki

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tykkisluuppi Diana

Tykkisluuppi Diana tarjoaa ryhmille ainutlaatuisia merimatkoja 1700-luvun sota-aluksella. Matkaa elävöittää Valistusajan miehistö, jota tilauksesta johtaa aluksen kehittäjä, amiraali Chapman. Ruudin tuoksua ja tykkien pauketta kaipaaville tunnelmaa tuovat Wanhan varusväen tykkimiehet autenttisine varusteineen. Ja jos pelkkä purjehdus ei riitä, tarjolla on myös soutuseikkailu.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Tutustu Suomenlinnan museoihin, historiaan ja rakastu kaupunginosaan!
Suomenlinnan rakentaminen

Suomenlinnan historia

Linnoitus on kehittynyt kolmen vallan alla.

Suomenlinnan museo

Suomenlinna-museo

Suomenlinna-museo on auki ympäri vuoden.

null

Museoita kaikille

Tutustu Suomenlinnan kuuteen museoon.

Augustin Ehrensvärd

Ehrensvärd-seura ry

Ehrensvärd-seura on toiminut vuodesta 1921.