Ajankohtaista

Lue mitä ajankotaista ohjelmaa tarjoamme Suomenlinnassa! Suomenlinna on ympärivuotinen matkakohde, jossa järjestetään jatkuvasti erilaisia tilaisuuksia, esityksiä ja muuta kiinnostavaa niin aikuisille kuin lapsille. Monet tapahtumat rakentuvat lukuisten kiehtovien tarinoiden ympärille. Tällä sivulla löydätte osan niistä kertomuksista sekä Suomenlinnaan liittyviä ajankohtaisia uutisia.

Ehrensvärd-seura sata vuotta Suomenlinnassa

Sata vuotta sitten 13.3.1921 Suomenlinnan muinaismuistojen vaalimisesta vastannut komitea teki päätöksen Ehrensvärd-seuran perustamisesta. Siitä lähtien seuran toiminta on perustunut Suomenlinnan ja sen historian tunnetuksi tekemiseksi. Tänä vuonna on aika juhlistaa satavuotiasta Ehrensvärd-seuraa!

Helsinki Biennaali Vallisaaressa

Vehreässä Vallisaaressa järjestetään Helsinki Biennaali kuvataidetapahtuma 12.6.–26.9.2021. Tule tutustumaan Vallisaaren historiaan ja luontoon opastetulla kierroksella ja nauti taiteesta tykkitien varrella ja ruutikellareissa.

Vallisaaren opastuksia voi varata guidebooking(at) suomenlinnatours.com osoitteesta voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti.

https://helsinkibiennaali.fi/

Vallisaaren salaisuudet

Suomenlinna-museo suljettu toistaiseksi

Suomenlinna-museo on suljettu toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Suomenlinna-museo

Osallistu turvallisesti opastetulle kierrokselle

Pidetään yhdessä huolta toisistamme ja muistetaan liikkuessamme ryhmässä hyvät turvavälit. Oppaamme huolehtivat kierroksen aikana, että liikumme yhdessä väljissä tiloissa ja ohjeistavat miten liikumme ahtaammissa kohdissa.

Noudata hyvää käsihygienaa ja saavu paikalle puhtain käsin. Moikataan kädenheilahduksella kun tavataan, ei kätellä toisiamme. Myös oppaamme noudattaa hyvää käsihygieniaa.

Opastuksen aikana liikumme ulkotiloissa, mutta muista kuitenkin, että mihinkään ei tule koskea.

Muista yskiä kyynärtaipeeseen.

Lipun voit ostaa ennakkoon verkkokaupastamme.

Suomenlinnakeskuksen kassalla suosi maksukorttien käyttöä.

Osallistu opastukselle vain terveenä. Myös henkilökuntamme huolehtii terveydestään eikä työskentele muutoin kuin täysin terveenä.

Ehrensvärd-seura seuraa THL:n ohjeita

Ehrensvärd-seura ry seuraa kaikessa toiminnassaan THL:n ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi.

Kehoitamme myös asiakkaitamme tutustumaan ohjeisiin ja toimimaan niiden mukaisesti.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Palveluissamme saattaa ilmetä muutoksia, joista ilmoitamme kotisivuillamme.

Ehrensvärd-seura

Tykkisluuppi Dianan yleisöpurjehdukset

Tykkisluuppi Dianan kesän perhe- ja yleisöpurjehduksia järjestetään jälleen kesällä 2020.

Purjehduspäivä ja aika:

La 27.6.2020, La 4.7.2020, To 8.7.2020, La 11.7.2020, La 18.7.2020, La 25.7.2020, La 1.8.2020, La 8.8.2020, La 15.8.2020, La 22.8.2020,La 29.8.2020, kaikkina päivinä kello 15.30. Lähtö Kruununhaan Halkolaiturista.