Vuosisatojen aikamatka -seikkailukierros lapsille

Kesä on saapunut Viaporin linnoitukseen. Aurinko lämmittää kivisiä muureja, tuuli puhaltelee leudosti mereltä ja ilmassa on syreenien tuoksu. Puista kuuluu lintujen liverrys ja linnanpihalta kenkien kopse väen kulkiessa askareisiinsa. Arki kuluu uomissaan, mutta eräänä päivänä tapahtuu jotakin jännittävää. Linnanpihalle saapuu joukko vierailijoita, jotka ovat pukeutuneet sangen moderniin tyyliin. Keitä he ovat ja mistä Suomenlinnasta he puhuvat? Linnoituksen komendantti Augustin Ehrensvärd on kummissaan ja päättää ottaa asiasta selvää.

Saavu Suomenlinnaan ja lähde Augustinin kanssa aikamatkalle halki Viaporin vuosisatojen. Matka kulkee vanhan linnoituksen kivisten muurien katveesta valoisiin puistoihin ja hämyisiin bastioneihin. Seikkailu voi alkaa!

Vuosisatojen aikamatka on historialliseen taustatietoon perustuva seikkailukierros, joka vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Samalla selviää miten Viaporista tuli Suomenlinna. Esitys kertoo elävästi ja hauskasti Suomenlinnasta kolmella vuosisadalla ja valtakaudella. Seikkailukierros on osa Suomi 100 -juhlaohjelmaa.

Seikkailukierros järjestetään 13.5.2017 kello 13.00

Liput

10 € / henkilö
Huom. Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana kierroksella.
Lippuvaraukset: Ehrensvärd-Seura (09) 6841850 / guidebooking@suomenlinnatours.com

Tapahtumapäivänä lippuja voi tiedustella numerosta: 045 – 3240010
ja jäljellä olevat liput myydään Tykistölahden kioskilta.

Lähtöpaikka ja kesto

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja alkaa täsmällisesti.

Huomioitavaa

Kierroksen reitti ei sovellu hyvin lastenrattaille.
Varustautuminen: oma taskulamppu, sään mukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.

Tutustu kierrokseen myös täällä:

www.suomenlinnatours.com
www.facebook.com/suomenlinnanlastenkierros
www.instagram.com/suomenlinnanseikkailukierros

Katso myös

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *