Vallisaari - luonnonkaunis linnoitussaari

Suomenlinnan vieressä, Kustaanmiekan kapean salmen toisella puolella sijaitseva mielenkiintoinen, puolustusvoimien käytössä ollut Vallisaari avautui vierailijoille toukokuussa 2016. Upea saari on ollut sotilaallisessa käytössä jo Suomenlinnan rakennustöiden alkuajoista lähtien ja siellä on edelleen mm. historiallinen, venäläisten rakentama Aleksanterin patteri.

 

Ohjelmaa Vallisaaressa

Vallisaareen palveluihin kuuluu kahviloita,  ravintola, vierassatama ja opastettuja kierroksia. Saaren kiehtovaan historiaan ja kauniiseen luontoon onkin paras tutustua oppaan johdolla. Järjestämme tilauksesta kävelykierroksia Vallisaaressa sekä lapsi- että aikuisryhmille. Meiltä voit myös varata vesibussimatkat ja ruokailun saaressa.

 

Saaressa on suuret korkeuserot ja siellä kuljetaan luontopolkua pitkin. Hyvät jalkineet ja säänkestävä vaatetus tulisi varata mukaan.

Opastetut kierrokset ryhmille

Opastettu kierros Vallisaaressa ryhmille

Suomenlinnan vieressä, Kustaanmiekan kapean salmen toisella puolella sijaitseva mielenkiintoinen Vallisaari avautuu vierailijoille toukokuussa 2016. Opastuksella tutustutaan saaren kiehtovaan historiaan ja viehättävään luontoon.

Luontoretkellä ajassa - opastettu kierros ryhmille Vallisaaressa

Vallisaaren luontokierroksella tehdään aikamatka sotilassaaren luontoon.

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Tarjoamme monenlaista mielenkiintoista ohjelmaa Suomenlinnassa. Tutustu ja viihdy!
Suomenlinna elokuva

Suomenlinna-museo

Tutustu Suomenlinnan historiaan ympäri vuoden

Suomenlinnan lautta

Kuljetukset

Varaa ryhmällesi liput vesibussiin

null

Tykkisluuppi Diana

Purjehdi historialliseen tyyliin

Suomenlinnan oppaiden auktorisointii

Lapsille ohjelmaa

Lapsille seikkailuja tunneleissa ja kierroksilla