Ryhmille ohjelmaa Suomenlinnassa

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa.

Voitte tehdä varaukset kätevästi  lähettämällä sähköpostia guidebooking(at)suomenlinnatours.com

Oppaamme huolehtivat ryhmän turvallisuudesta noudattaen hyviä turvavälejä ja kierrokset toteutetaan ainoastaan ulkotiloissa.

Näillä sivuilla voitte tutustua opastuskierroksiimme ja muuhun ohjelmatarjontaan.

Ryhmille

Alkaen 135,00 € / 90 min

Vuonna 1748 käynnistyivät työt, joista alkoi Suomenlinnan historia. Tähän yli 270 vuotta jatkuneeseen tarinaan tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Kuudelle saarelle pienen Helsingin kaupungin edustalla nousi valtavan rakennushankkeen myötä monta kilometriä kivisiä muureja ja myöhemmin vielä pitkä rivi rantavalleja, joilla edelleen seisoo koko joukko suuria tykkejä. Saaret kätkevät sisäänsä myös kuivatelakan, jossa alunperin mm. rakennettiin sotalaivoja Ruotsin saaristolaivastolle. Viaporin linnoitus (nyk. Suomenlinna) oli Saaristolaivaston tärkeä tukikohta.

Kierroksella tutustutaan linnoituksen päänähtävyyksiin kuten Susisaaren suureen linnanpihaan, bastioneihin, kuivatelakkaan ja merelle tähyileviin tykkeihin. Opastus sisältää myös ilmaisen sisäänpääsyn Ehrensvärd-museoon museon aukioloaikana.

Ryhmille opastuskierroksia järjestetään tilauksesta ympärivuotisesti, 15 eri kielellä.

Opastetun kierroksen hinta koululaisryhmille on 140 €. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä + 30%.

Max. 35 henkilöä/opasryhmä; tätä suuremmat ryhmät jaetaan kahteen tai useampaan opasryhmään henkilömäärästä riippuen.

Perustiedot

Lisätietoja:Suomenlinna on ulkoilmakohde, joten lämmin, säänmukainen vaatetus on tarpeen. Kesällä on hyvä suojautua auringolta ja varata vesipullo mukaan.
Erityisesti lapsiryhmien kanssa Suomenlinnassa liikkuessa tulee kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen, kulkea oppaan mukana ja välttää jyrkkiä ja korkeita paikkoja (putoamisvaara). Myös tiet voivat olla epätasaisia ja/tai liukkaita.

Tiedustelut

Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0
Kauppias
Ehrensvärd seura ry
guidebooking@suomenlinnatours.com
09 6841850
Y-tunnus: 0220249-0

Tilaa uutiskirje

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnasta löytyy katsottavan ja koettavan lisäksi mahtavia vuokratiloja ja laadukkaita ravintola- ja kokouspalveluita.
null

Virkistyspäivä Suomenlinnassa

Virkisty ja koe elämyksiä!

null

Tykkisluuppi Diana

Varaa ryhmällesi yksityinen purjehdus!

Пушечный шлюп, чертёж

Suomenlinna-museo

Tutustu Suomenlinnan historiaan!

Suomenlinna ohjelmaa lapsille

Koululaisille ohjelmaa

Varaa retkipäivä koululaisryhmille!