• Swedish Flag
  • English Flag
  • Russian Flag

Suomenlinnan lastenkierros

suomenlinna lapsille näytelmä kierros

Suomenlinnassa seikkaillaan uudella Vuosisatojen aikamatka -kierroksella!

 

Suomenlinnan lastenkierros on interaktiivinen esitys, joka kertoo elävästi ja hauskasti UNESCO:n maailmanperintökohteesta Suomenlinnasta ja sen historiasta. Suomenlinnassa on seikkailtu ensimmäistä kertaa Kuningas ja kadonnut kruunu -kierroksella vuonna 1998. Seikkailukierros on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin kesäisessä lastenkulttuuritarjonnassa. Suomenlinnaan seikkailukierros on tarjonnut vuosien varrella monelle koululaisryhmälle ja lapsiperheelle mukavan tavan tutustua Suomenlinnaan hauskasti.

Tänä vuonna vietettävä Suomi 100 -juhlavuosi huomioidaan myös Suomenlinnan seikkailukierroksella. Vuodelle 2017 valmistetaan uusi seikkailukierros, Vuosisatojen aikamatka, jonka juoni tarjoaa jännittäviä tilanteita ja historian havinaa Viaporin linnoituksen eri valtakausilta. Seikkailukierroksen tarina pohjautuu historialliseen taustatietoon ja se vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Kierroksella kuljetaan ympäri linnoitusta ja päästään myös yleisöltä muutoin suljettuihin tunneleihin. Seikkailukierros on osa Suomi 100 -juhlaohjelmaa.

Kesän seikkailukierrokset  5.8.2017 asti

Suomenkieliset kierrokset: tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin kello 12.00 ja 15.00 sekä perjantaisin kello 15.00

Ruotsinkieliset kierrokset: perjantaisin kello 12.00.

Lue lisää Vuosisatojen aikamatka -sivulta

Osta liput

 

Tilauskierrokset

Oman ryhmäkierroksen (korkeintaan 50 henkilö /ryhmä) voi tilata ajalla 4.5. – 31.8.2017 (ei helatorstaina 25.5). Hinta: 500 e / koululaisryhmä, 560 e / muu lapsiryhmä, 700 e / aikuisryhmä.

Tiedustelut ja tilauskierroksien varaukset

Ehrensvärd-seuralta numerosta 09 – 684 1850 tai sähköpostitse guidebooking(at)suomenlinnatours.com.

Varaa

 

 

Suomenlinnan seikkailukierros löytyy myös Facebookista ja Instagramista.