• Swedish Flag
  • English Flag
  • Russian Flag

Kokouspäivään viihtyisällä vesibussilla tai purjealuksella

kuljetukset suomenlinna vesibussi kokous
kokous suomenlinna vesibussi kuljetus
purjelaiva suomelinna purjehdus helsinki tykkisluuppi diana

Koe erilainen kokousmatka nauttien raikkaasta meri-ilmasta ja kauniista maisemista!

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Vesibusseissa on sekä ulko- että sisäpaikkoja.
Varaa

Lähtölaiturit

Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Liikennöinti

Vuorovesibussi liikennöi alkukesästä syksyyn ja yksityiskuljetuksia järjestetään vielä niin kauan kuin meressä ei ole jäitä. Tarkemmat aikataulut voit nähdä JT-Linen kotisivuilta www.jt-line.fi. Matka-aika on n. 25 minuuttia yhteen suuntaan.

Toinen vaihtoehto saapua Suomenlinnaan on ympärivuotisesti liikennöivä Helsingin kaupungin lautta (HSL). Lauttaan ei valitettavasti voi tehdä varauksia ja ryhmän tulisi hankkia liput omatoimisesti. Lisätietoa: www.hsl.fi

 

Suomenlinnaan voit saapua myös 1700-luvun tyyliin Tykkisluuppi Dianalla purjehtien. Lue lisää erilaisista purjehdusvaihtoehdoista Tykkisluupilla.