• Swedish Flag
  • English Flag
  • Russian Flag

Kokoukset historiallisissa puitteissa

kokoustila suomenlinna

Kuva: Dorit Salutskij / Suomenlinnan hoitokunta

suomenlinna kokouspaketti tila ja ruokailu

Kuva: Dorit Salutskij / Suomenlinnan hoitokunta

kokouspaketti helsinki suomenlinna

Kuva: Piirtämö. Dorit Salutskij / Suomenlinnan hoitokunta

kokouspaketti juhlat suomenlinnassa tenalji von fersen

Kuva: Dorit Salutskij / Suomenlinnan hoitokunta

Meidän kauttamme voit varata Suomenlinnan kokoustilat jotka soveltuvat myös juhlakäyttöön. Tarjolla on yhdeksän erilaista tilaa, jotka on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen.

Erilaiset kokoustilat

Tiloja löytyy sekä pienemmille, että isommille ryhmille erilaisiin tarpeisiin. Pienimpään kokoustilaan mahtuu 12 ja suurimpaan noin 200 henkilöä.

Varustus

Kaikkiin tiloihin kuuluu yleinen kokoustekniikka, jonka lisäksi suuremmissa tiloissa varustus voi olla laajempi tilasta riippuen.

Saavutettavuus

Kokoustilat sijaitsevat Suomenlinnan Iso Mustasaarella ja Susisaarella. Suomenlinna on autoton alue, mutta ei hätää, välimatkatkaan eivät ole kovin pitkiä. Kokoustiloihin kävellessään saa myös nauttia hetken linnoistuksen historiallisista maisemista. Saaren mukulakivikaduille kannataa varustautua mukavin jalkinein.

Ohjeistamme aina tilausta tehdessänne kuinka ryhmänne löytää kokoustilaan. Suomenlinnaan saapuessanne voitte helposti löytää tilan seuraamalla tieviitoituksia.

Tiloihin tutustuminen

Voit tutustua tiloihin tarkemmin Suomenlinnan hoitokunnan sivuilla. Tiloihin on myös mahdollista tulla tutustumaan paikan päälle etukäteen sovittaessa. Tilat ovat ympärivuotisessa käytössä.

Ota meihin yhteyttä, niin etsimme ryhmällenne parhaiten sopivan tilan!
Varaa