Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Suunnittele virkistävää vaihtelua työarkeenne ja varaa kokouspaketti! Suomenlinnassa on yhdeksän erilaista kokoustilaa 12- 240 henkilölle ympärivuotisessa käytössä. Tilat on kunnostettu 1700- ja 1800-luvuilta peräisiin oleviin rakennuksiin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen, ja niillä on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa. Räätälöimme näihin ainutlaatuisiin tiloihin kokouspaketteja tarpeidenne mukaan. Voitte myös valita teille sopivimman vaihtoehdon alla olevista kokouspaketeista.

Suomenlinnan vuokrattavista tiloista löytyy myös juhlatila erilaisiin tilaisuuksiin, sillä tilojen kalustusta on helppo muuttaa.

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat, esimerkiksi opastetut kierrokset, purjehdukset historiallisella tykkisluupilla, tai kevyempää iltaohjelmaa.

Strategiapäivä

Pidä startegia- tai suunnittelukokous Suomenlinnassa. Kokouspaketti on saatavilla ympäri vuoden 10-100 henkilölle.

Päivän ohjelmaan kuuluu:

  • kokoustila
  • kokoustarjoilut: tervetulokahvit suolaisella kahvileivällä, lounas, iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä
  • vesibussimatkat

Lisämaksusta:

Energiaa työkokoukseen

Varaa aktivoiva ja innostava ohjelma kokous- ja virkistyspäivääsi! Kokouksen voi pitää jossakin Suomenlinnan ainutlaatuisissa kokoustiloissa esim Pajasalissa ja ruokailut laadukkaassa ravintolassa.

 

Kokouspäivän ohjelmaan kuuluu kaksi kahvitusta kokoustilassa ja lounas ravintolassa.

 

Varaa ammattilaisten ohjaajien työpajoja esim.

meditaatio, non-stop hieronta,
luento somepaastosta tai kokonaisvaltaisen
hyvinvoinnin aiheista, aistikävely ulkona…
Kysy lisää!

 

Varaamme myös kuljetukset ja museokäynnit.

Kuninkaanportti Suomenlinna

Vauhdikkaasti Viaporin Valleilla

Vauhdikkaasti Viaporin valleilla – Dynaaminen ja yllätyksiä tuottava tiimikisailu!

Kokoa joukkueesi ja antaudu älypuhelimen vietäväksi! Näkymätön rastirata vie ryhmäsi haastaviin tilanteisiin Suomenlinnassa, joissa nokkeluus, luovuus ja tiimin yhteistoiminta palkitaan. Peliä varten tiimeille jaetaan gps-älypuhelimet, jotka opastavat heidät rasteille kartan avulla tai näyttämällä suunnan ja etäisyyden rastille. Peli ohjaa jokaista tiimiä erikseen, ja joukkueilla voi olla täysin yksilölliset reitit (ohjaus suomeksi tai englanniksi). Siirtymät voivat koostua useista eri vihjeistä, joiden avulla ryhmät löytävät kohteensa. Saavuttuaan rastille, tiimi saa puhelimeensa tehtävän. Tehtävä voi olla toiminnallinen, sanallinen, monivalinta, kuvaustehtävä, pulmapähkinä tai vaikkapa urheilusuoritus, mutta ennen kaikkea tiimiläisten yhteistoiminnan sujuvuus ratkaisee pistesaaliin. Kisa saadaan räätälöityä ja teemoitettua juuri halutunlaiseksi. Osalla rasteista voi olla ohjaaja ohjeistamassa, kannustamassa ja arvioimassa joukkueen suoritusta.

Ohjelman toteuttaa ELÄMYSTORPPA

Oivallusgeneraattori

Toimistosoturit aktivoi toimimaan OIVALLUSGENERAATTORITM  1-2 h

Mitä tapahtuu? Teemme aktivoivia, innostavia ja mukaansatempaavia
harjoituksia. Tärkeintä tekemisessä on harjoitusten purkuprosessi, jonka avulla mahdollistamme oivallusten siirtovaikutukset arkielämään. Oivallusprosessin avulla saadaan esille asioita, jotka saattavat muutoin olla näkymättömissä.

Hyöty osallistujalle: Ryhmässä toimimisen tavat tulevat näkyviksi iloisen yhdessä tekemisen avulla. Positiivisen tekemisen aikana tutustut kollegoihin uudella tavalla ja saat odottamattomia näkökulmia. Yhdessä tekemällä ja keskustelemalla kehitämme vuorovaikutusta ja organisaatiota.

Ohjelman toteuttaa TREASURE COUCHING, he suunnittevat kaikki ohjelmat yksilöllisesti ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan.  Toimintakielinä ovat suomi tai englanti.

Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään JT-Linen vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaus- ja peruutusehdot

Kokous – ja juhlatilan tilauksen peruutus ja/tai muutos on maksuton kaksi viikkoa ennen tilattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko tilan hinta. Peruutukset ja muutokset tulee tehdä maanantaista perjantaihin klo 10-15.
Pyydämme teitä valitsemaan ryhmänne aterian toimittamistamme menulistoista viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Lue tarkemmat tilaus- ja peruutusehdot tästä.
Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista  ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


Katso myös

Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
Augustin Ehrensvärd

Suomenlinna-museo

Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

Kahvila Cafe Piper

Suomenlinnan kahvilat

Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

null

Tykkisluuppi Diana

Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

null

Ryhmille ohjelmaa

Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!