Kokous- ja virkistyspäivät Suomenlinnassa

Ehrensvärd-seuran kautta voitte varata täyden palvelun kokous- ja virkistyspaketteja, joihin kuuluu Suomenlinnan ainutlaatuiset kokoustilat, vesibussimatkat (kesäkaudella), ruokailut ja virkistysohjelmat.

Varaa kokous- tai tykypäivääsi ohjelmaa

Kokous- ja tyhypäivän ohjelmaksi voimme varata teille virkistävää ja inspiroivaa ohjelmaa. Rentoudu, liiku, seikkaile tai uppoudu historiaan ohjelmiemme parissa!
Talven kokouspakettitarjous -20 %

Vietä talvinen kokouspäivä Suomenlinnassa!

Sis. Koko päivän tilavuokran Pajasalissa, opastettu kävelykierros, kokoustarjoilut sekä lounas Ravintola Suomenlinnan Panimolla.

Tarjous voimassa 31.3.2024 mennessä toteutuville varauksille.

Suomenlinnan kokoustilat

Suomenlinnasta löytyy 8 vuokrattavaa ainutlaatuista kokous ja/tai juhlatilaa.

Vauhdikkaasti Viaporin valleilla -tiimikisailu

Kokoa joukkueesi ja teroita mielesi! Näkymätön rastirata vie ryhmäsi haastaviin tilanteisiin, joissa nokkeluus, luovuus ja tiimin yhteistoiminta palkitaan. Vauhdikkaasti Viaporin valleilla on Elämystorpan mobiilisuunnistus Suomenlinnassa.

Suomenlinnan selviytyjät -pakopeli

Sinustako Suomenlinnan selviytyjä? Elämystorpan pakopelissä tiiminne seikkailee Suomenlinnan salaperäisissä bastioneisessa. Mukaan tarvitaan selviytymisreppu ja aimo annos nokkeluutta.

Kehon ja mielen virkistykseksi

Nämä ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa mielen ja kehon rauhoittua ja virkistyä Suomenlinnan ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjolla merellistä meditaatiota, syvärentoutusta, pilatesta, joogaa ja dynaamista venyttelyä.

Kokouspäivän iloksi ja virkistykseksi

Nämä ohjelmat on suunniteltu sopimaan erityisen hyvin teille, jotka vietätte päivän kokoustaen. Pieni ohjelma ja tauko tekevät ihmeitä niin puutuneille jäsenille kuin mielelle. Tarjolla kehoa herätteleviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita ja ihanan rentouttavaa hierontaa.

Kuljetus 1700-luvun tyyliin - tilauspurjehdus tykkisluupilla

Matkusta Suomenlinnaan tyylillä - 1700-luvun tyylillä! Tykkisluuppi Diana kuljettaa ryhmäsi Saaristolaivaston tyyliin Kruununhaasta Suomenlinnaan tai toisinpäin. Tervetuloa!

Koko päivän kokouspaketti - Paarlastihuone max. 54 hlö

Kokousta Kruunulinna Ehrensvärdin rakennuksen holvatussa auditoriotilassa! kokouspakettiin sisältyy tilavuokra, opastettu kävelykierros, kokoustarjoilut sekä lounas Ravintola Suomenlinnan Panimolla.

Koko päivän kokouspaketti - Piirtämö max. 30 hlö

Valoisa ja viihtyisä kokoustila suoraan linnoituksen sydämessä! Kokouspakettiin sisältyy tilavuokra, opastettu kävelykierros, kokoustarjoilut sekä lounas ravintola Adlerfeltissä.

Suomenlinnan seikkailukierros - tilauskierros ryhmille

Susisaaren salaisuus -seikkailukierros vie osallistujat hauskalle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Luvassa on tunneleita ja tutkimista vahdikkaan seikkailun tiimellyksessä. Osallistava kierros perustuu historialliseen taustatietoon ja sillä tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Suomenlinnan tykistölahti

Kuljetukset

Varaamme ryhmille paikkoja kesäkautena liikennöivään vuorovesibussiin. Meidän kauttamme voit tilata myös yksityiskuljetuksia. Viihtyisät vesibussit starttaavat Kauppatorin Kolera-altaalta ja saapuvat linnoituksen keskiöön, Tykistölahdelle, heti Suomenlinnakeskuksen viereen. Kyytiin voi hypätä myös Kuninkaanportilta, jossa vesibussi pysähtyy ennen paluutaan takaisin Kauppatorille.

Tilaa uutiskirjeemme

Suomenlinnasta löytyy mielenkiintoista tekemistä ympäri vuoden. Ole perillä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja opastuksista tilaamalla uutiskirjeemme!


  Katso myös

  Suomenlinnassa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia ja tutustumiskäyntejä, joita on myös mahdollisuus tilata erikseen, osaksi teidän tilaisuutenne ohjelmaa.
  Augustin Ehrensvärd

  Suomenlinna-museo

  Linnoituksen päämuseo on ympäri vuoden auki.

  Kahvila Cafe Piper

  Suomenlinnan kahvilat

  Kahvila Piperissä on kaunis merinäköala.

  null

  Tykkisluuppi Diana

  Tilaa oma kuljetus historiallisella purjeveneellä!

  null

  Ryhmille ohjelmaa

  Tilaa ryhmällesi ohjelmaa Suomenlinnassa!