• Swedish Flag
  • English Flag
  • Russian Flag

Island Hopping

retki vallisaari
suomenlinna kustaanmiekka

Island Hopping Vallisaari-Suomenlinna-Lonna

Suomenlinna, Lonna ja Vallisaari koostavat ainutlaatuisen kokoelman linnoitussaaria Helsingin saaristossa. Jokaisella saarella on oma luonteensa; trendikäs Lonna, maailmanperintökohde Suomenlinna ja luonnonkaunis Vallisaari. Nauti lasillinen kuohuvaa vesibussissa ja vietä rentouttava Island Hopping- päivä tutustuen Helsingin linnoitussaariin. Suunnittele oma aikataulusi tai seuraa ehdotetun aikataulun ohjelmaa. Opastukselle voit osallistua joko Suomenlinnassa tai Vallisaaressa.

Ehdotettu ohjelma

VALLISAARI
Klo 13.15 Island Hopping päivä alkaa vierailulla Vallisaaressa Jt-Line vesibussilla Kauppatorilta. Nauti lasillinen kuohuvaa vesibussissa ja ihastu Helsingin merinäköalaan.

Klo 13.45 opastettu yleisökierros Vallisaaressa alkaa. Kierroksen aikana auktorisoitu opas esittelee Aleksanterin reitillä kulkien suljettuna olleen saaren saloja. Ympäröivä kaunis luonto on osa parasta saaristomaisemaa.

Klo 15.35 Island Hopping matka jatkuu kohti Suomenlinnaa JT-Linen vesibussilla

Tai

Patikoi luonnonkauniissa Vallisaaressa ja tutustu omatoimisesti Aleksanterinreittiin. Mahtavat näköalat merelle ja Helsingin suuntaan ovat ainutalaatuiset.

Klo 14.35 Island Hopping matka jatkuu kohti Suomenlinnaa JT-Linen vesibussilla.

SUOMENLINNA

Tutustu omatoimisesti UNESCOn maailmanperintökohteeseen Suomenlinnassa. Voit uppoutua linnoituksen kuuden museon kiehtoviin tarinoihin, nauttia kahviloiden, terassien ja ravintoloiden annista tai samoilla vanhojen linnoitusmuurien lomassa.

Tai

Klo 15.00 Suomenlinnan opastettu kävelykierros alkaa Suomenlinnakeskukselta.
Linnoitusalueella toteutettavan kävelykierroksen aikana kuullaan linnoituksen vaiherikkaasta historiasta ja nykypäivästä. Kierroksella tutustutaan päänähtävyyksiin kuten Susisaaren suureen linnanpihaan ja aikoinaan maailman suurimpaan kuivatelakkaan.

LONNA

Klo 17.10 Island Hopping matka jatkuu kohti Lonnaa JT-Linen vesibussilla Tykistölahdelta.
Lonna avautui matkailijoille vuonna 2014 ja tänään se on trendikäs kaupunkilaissaari. Lonnan saarella on neuvoteltu Viaporin linnoituksen antautumisesta 1808, varastoitu ruutia ja miinoja ja siellä on ollut salaperäinen demagnetisointikeskus. Yksi Helsingin parhaimmista ravintoloista tarjoaa Lonnalla rennosti nautittavaa ruokaa.

Paluu Lonnalta JT-Linen vesibussilla illan sinertyessä esim klo 18.30, 19.15, 19.45….

Hinta: 29 euroa/aikuinen ja 13 euroa/lapsi
Hinta sisältää
– Matkat JT-Linen vuorovesibussilla
– Lasillinen kuohuviiniä tai mehun lapsille vesibussissa
– Opastettu kävelykierros Suomenlinnassa tai Vallisaaressa
Sesonki: 1.6-14.8, ota yhteyttä muiden aikojen ja ryhmävarauksia varten
guidebooking@suomenlinnatours.com